kahalland -
Forside Add meg Twitter Kontakt

Let it snow, let it snow, let it snowEndelig snør det her igjen! Blir like glad vær gang. Håper virkelig på en hvit jul, for etter min mening blir det ikke skikkelig jul uten snø. Er i så sinsyk julestemning at dere aner ikke! Har nettopp vært med pappa og kjøpt juletre, julegaver og tatt bilder ute i snøen. JUL♥

Aner ikke hva jeg skal finne på ikveld. Har jo endelig juleferie, så ender vell opp at jeg sitter her for meg selv om ser en julefilm og slapper av. Kjæresten er desverre syk, så ikke noen besøk av han heller.. 

Har forsten noen bilder fra kosedagen idag på skolen. Noen som vil se? Vis ikke trenger jeg ikke legge den ut. 

Noen andre enn meg som er elsker snø?

 • It is so cold out there  Det er så utrolig kaldt ute nå!! Før vi skulle i kirken idag gikk vi i fakkeltog, og jeg så ut som en vandrende kosebamse eller noe. Jeg hadde pakket meg inn i dunjakke, lue, hals, votter og alt annet som var tilgjengelig der og da!

  Etter kirkebesøket gikk jeg til Malene, Emma og Kristine for å lage gryterett, mmm! Nå sitter jeg her, godt pakket inn i tyna med macen i fanget. Deilig og vita at det nesten er ferie! Er bare imorgen igjen, men da skal vi bare se film, spise snop og chille på skolen. Bare 4 dager til jul!!   Er det like kaldt der du bor?

 • tired  Er så sliten og trøtt! Ble alt for sent igår kveld.. huff! Ellers har dagen vert ganske rolig. Var nesten bare snakk om karakter på skolen idag, og hva vi kom til og få på kortet til jul. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, så skal jeg i kirken med skolen. Har ingenting spesielt og fortelle dere, men får se om det kanskje kan komme et litt mer spennede innlegg senere idag! Snakkes ♥ 

  Føler jeg skriver akkuratt som om jeg har mange lesere, men ettersom jeg nettopp begynte og blogge igjen er det ikke så mange som vet om bloggen enda. Jeg orker ikke linke til bloggen min på facebook hele tiden, så får bare vente og se om jeg får noen flere lesere i nermere fremtid! 

  Går dere i kirken med skolen før jul?

 • One kind word can warm three winter months  Nå er det endelig snøen her i haugesund også! Egentlig bare is igjen nå, men håper på mer snø, siden det snart er jul. Bare 6 dagen igjen til julaften og 13 dager til bursdagen min, så altså er på nyttårsaften. Gleder meg ihjel til og feire dagen med verdens beste!

  Nå tar jeg snart turen bort til min kjære Anders ♥ Håper alle får en strålende dag videre, for det skal vertfall jeg. Blir så glad når det nærmer seg jul, elsker jule!!

   Noen andre som er i skikkelig julestemning?

 • Les mer i arkivet Februar 2013 Mars 2012 Februar 2012
  Karoline Halland

  Karoline Halland

  Hei! Mitt navn er Karoline Halland, er 16 år og bor i Haugesund. Har verdens beste familie, venner og kjæreste! Denne bloggen vil inneholde mine interesser og livet mitt generelt.

 • Kontakt: karohalland@hotmail.com

 • Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg

  Instagram


  hits