kahalland -
Forside Add meg Twitter Kontakt

the one and only 

 If home is where the heart is, then wherever you are, that is my home. 

 

 • the bitch is back  Yeah, you heard right. The bitch is back! Noen kjenner meg nok igjen fra den gamle bloggen min, keh12, mens andre aner ikke hvem jeg er. Siden jeg helt sikker er ny for noen av dere kan jeg begynne å skrive litt kort om meg selv. 

  Jeg heter Karoline Halland, er snart 15 år gammel, bor i liten by med navn Haugesund og har det helt ok++ her. Jeg er født på nyttårsaften 1996, noe som er ganske så kjedelig i grunn. Det er ikke det at jeg er nyttårsbarn som plager meg, men at alle vennene mine får sertifikatet til både bil og moped før meg og mye mer. Ikke alltid like morsomt og være den minste i gjengen, men jeg klarer meg som regel veldig bra. Går på Skåredalen skole og har det fint der. Ellers er livet mitt ganske kjedelig. Helt normalt i grunn. I fritiden tilbringer jeg tiden min med kjæresten, venner og familie. Tror ikke det er så veldig mye spennede og fortelle om meg selv, så det var det. Om der var noe dere lurte på, er det bare til og spørre! 


 • Les mer i arkivet Februar 2013 Mars 2012 Februar 2012
  Karoline Halland

  Karoline Halland

  Hei! Mitt navn er Karoline Halland, er 16 år og bor i Haugesund. Har verdens beste familie, venner og kjæreste! Denne bloggen vil inneholde mine interesser og livet mitt generelt.

 • Kontakt: karohalland@hotmail.com

 • Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg

  Instagram


  hits