kahalland -
Forside Add meg Twitter Kontakt

dagens anntrekk
Genser Bikbok   bukse Bikbok   hals Zara

Ganse enkel outfit idag. Har ikke vert på skolen, så har egentlig nettopp fikset meg ferdig og venter på sykebesøk av kjæresten. Tror det blir baking av boller eller noe annet godt idag, gleder meg, wii!! Har ikke så mye å dele, så vi snakkes heller senere eller noe.

Mye syk for tiden? Det er vertfall jeg, ikke gøy..

 • hot, not or over the top?

  Hva synes du?

 • Sunday clears away the rust of the whole week  Har ikke hatt pc hele helgen nesten, så har ikke blogget. Egenlig ganske deilig og slippe all mas fra venner på facebook, slippe og blogge og bare kose seg med venner istede. Har sovet hos Kjæresten hele helgen og hatt en fin fredagskveld med han. På lørdag var jeg på Amanda Storsenter med Katrine, Kristine og Malene. Kjøpte meg bare mat, ikke noe mer.

  Senere på kvelden gikk jeg, Katrine, Kristine og anders ut. Kvelden kan både beskrives som fin, men likvell rar og spesiell. Det er vertfall en kveld jeg kommer til og huske. Da vi kom hjem sloknet Anders med en gang, mens jeg var ikke i det minste trøtt. Derfor bestemte jeg meg for og lage pannekakerøre og sette den klar til dagen etter. Kan trygt si både jeg og anders var veldig glad for at maten sto halvferdig i kjøleskapet når vi våkne! Har hatt en grei helg med flotte folk, håper dere også har hatt det!


  Capsen på, som alltid


  Gutten min♥  Ikke spørr...
  woopwoop
  flotte besteveninna mi!! 

   Hatt en fin helg? 

 • my favorite blog  Min favoritt blogg er Annette Haga! Hun er verdens vakreste, utrolig bra stil og kroppen hennes er virkelig drømmekroppen! Hun blogger om mote, inspirasjon, trening, hennes værdag og egentlig ganske mye forskjellig. Jeg har lest bloggen hennes i over ett år, og jeg gleder meg enda like mye til og lese bloggen hennes som jeg gjorde første gang jeg var innom!   Leser du nettenestea? Vis ikke annbefaler jeg deg virkelig og stikke innom!

 • cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life  Tuller ikke når jeg sier jeg sovner vær gang jeg skal blogge! Unnskyld, men jeg er så forferdelig trøtt. Jeg prøver vertfall så godt jeg kan og flette inn et innlegg inni mellom! Noen forslag til hva jeg kan blogge om foresten? Jeg er ikke så veldig inspirert for tiden.. 

  Tilbake til overskriften, jeg har fått meg nye sko! Verdens beste kjæreste hadde kjøpt med seg noen nydelige sko fra London. Ble utrolig glad, for jeg elsker sko! Gleder meg til og bruke dem!!

   

   Noen flere som elsker sko?

 • pictures speak louder than words  Her er noen bilder fra selskapet på fredag. Ikke særlig mange, men det var alle jeg fant i og med at jeg ikke hadde kamerat med i selskapet. Tok bare bilde før selskapet. 

  Idag skal jeg bare slappe av, se litt forskjellige serier og vente på at kjæresten kommer hjem, selvom han ikke kommer før imorgen. Han er nemlig i London den tullingen. Hadde gitt mye for å være der nå! 


  Alle jentene utenom meg og Katrine. 

  Se på den flotte besteveninnen min! 
  Kjole fra nelly  Blazer fra b young

  Hva synes du? 

 • mobilblogg  Kreativ overskrift, i know... Tenkte jeg skulle prøve ut blogg-appen, så her er jeg! Igår var jeg i selskap til Emma og Malene, og idag var jeg på kinaresturang med bestejentene. Bilder fra selskapet kommer i morgen elns, imens kan dere få noen bilder fra iphonen. Langt ifra den beste kvaliteten, men det får holde for nå!

 • new beginning, new hopes, new dreams  Endelig nytt år! Har store forhåpningen om at dette året skal bli utrolig bra:-) Har verdens beste venner, kjæreste og familie, så dette blir bra! På nyttårsaften feirte jeg hos kjæresten med noen venner, så gikk vi videre etterpå. Jeg hadde burdag (nyttårsbarn wohoo) så Anders hadde baket kake og kjøpt gave! Ble en fin kveld! 

   Ellers har jeg hatt en veldig fin jul for dere som lurte! Jeg har ikke orket og blogge i julen, ville bare ta det med ro og nyte ferien, men nå er jeg tilbake! Kanskje ikke fulltiid, men er her vertfall nå. Nå skal jeg sette meg ned og tenke på hva som kan være mine nyttårsforsett i år. Har lyst og ha noen morsomme måt for året! Jeg og tre andre veninner skal foreksempel tilbringe natten på en strand i år, gøy!!   Har dere noen gode nyttårsforsett folkens?

 • Les mer i arkivet Februar 2013 Mars 2012 Februar 2012
  Karoline Halland

  Karoline Halland

  Hei! Mitt navn er Karoline Halland, er 16 år og bor i Haugesund. Har verdens beste familie, venner og kjæreste! Denne bloggen vil inneholde mine interesser og livet mitt generelt.

 • Kontakt: karohalland@hotmail.com

 • Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg

  Instagram


  hits