Sunday clears away the rust of the whole week (kahalland)
Forside Add meg Twitter Kontakt

Sunday clears away the rust of the whole weekHar ikke hatt pc hele helgen nesten, så har ikke blogget. Egenlig ganske deilig og slippe all mas fra venner på facebook, slippe og blogge og bare kose seg med venner istede. Har sovet hos Kjæresten hele helgen og hatt en fin fredagskveld med han. På lørdag var jeg på Amanda Storsenter med Katrine, Kristine og Malene. Kjøpte meg bare mat, ikke noe mer.

Senere på kvelden gikk jeg, Katrine, Kristine og anders ut. Kvelden kan både beskrives som fin, men likvell rar og spesiell. Det er vertfall en kveld jeg kommer til og huske. Da vi kom hjem sloknet Anders med en gang, mens jeg var ikke i det minste trøtt. Derfor bestemte jeg meg for og lage pannekakerøre og sette den klar til dagen etter. Kan trygt si både jeg og anders var veldig glad for at maten sto halvferdig i kjøleskapet når vi våkne! Har hatt en grei helg med flotte folk, håper dere også har hatt det!


Capsen på, som alltid


Gutten min♥Ikke spørr...
woopwoop
flotte besteveninna mi!! 

 Hatt en fin helg? 

 • Én kommentar


  Erica Yvonne29.01.2012 kl.21:03

  virket som en koselig helg <3

  Skriv en ny kommentar

  Karoline Halland

  Karoline Halland

  Hei! Mitt navn er Karoline Halland, er 16 år og bor i Haugesund. Har verdens beste familie, venner og kjæreste! Denne bloggen vil inneholde mine interesser og livet mitt generelt.

 • Kontakt: karohalland@hotmail.com

 • Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg

  Instagram


  hits