new beginning, new hopes, new dreams (kahalland)
Forside Add meg Twitter Kontakt

new beginning, new hopes, new dreamsEndelig nytt år! Har store forhåpningen om at dette året skal bli utrolig bra:-) Har verdens beste venner, kjæreste og familie, så dette blir bra! På nyttårsaften feirte jeg hos kjæresten med noen venner, så gikk vi videre etterpå. Jeg hadde burdag (nyttårsbarn wohoo) så Anders hadde baket kake og kjøpt gave! Ble en fin kveld! 

 Ellers har jeg hatt en veldig fin jul for dere som lurte! Jeg har ikke orket og blogge i julen, ville bare ta det med ro og nyte ferien, men nå er jeg tilbake! Kanskje ikke fulltiid, men er her vertfall nå. Nå skal jeg sette meg ned og tenke på hva som kan være mine nyttårsforsett i år. Har lyst og ha noen morsomme måt for året! Jeg og tre andre veninner skal foreksempel tilbringe natten på en strand i år, gøy!! Har dere noen gode nyttårsforsett folkens?

 • 2 kommentarer


  malene kristopine08.01.2012 kl.22:38

  <3endelig e du tebake!!
  Erica Yvonne09.01.2012 kl.15:16

  fin kjole <3

  Skriv en ny kommentar

  Karoline Halland

  Karoline Halland

  Hei! Mitt navn er Karoline Halland, er 16 år og bor i Haugesund. Har verdens beste familie, venner og kjæreste! Denne bloggen vil inneholde mine interesser og livet mitt generelt.

 • Kontakt: karohalland@hotmail.com

 • Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg

  Instagram


  hits